A Csongrád-Csanád Vármegyei Mérnökbál idén XXXII. alkalommal került megrendezésre január 27-én Szegeden, a NOVOTEL szállodában.

A vendégeket az EzerJÓ Borkereskedés és a kisteleki sajtüzem kóstolója fogadta. Ezután a TOP Dance Company akrobatikus rock’n’roll látványos nyitóműsora következett. A rendezvényünkön a vajdasági-, és a felvidéki mérnök szervezetek képviselői is részt vettek.

A rendezvény fővédnöke Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke volt. Védnökök: dr. Botka László, Szeged Megyei Jogú Város polgármestere, prof. dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora, dr. Salgó László Péter főispán, és Gémes László, a Csongrád-Csanád Vármegyei Közgyűlés elnöke.

A vacsora előtt köszöntőt mondott: Bodor Dezső, a Csongrád-Csanád Vármegyei Mérnöki Kamara elnöke, Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Nagy Sándor, Szeged alpolgármestere, prof. dr. Bíró István, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának dékánja.

A vacsora után a Selfie Box-nál lehetőség nyílt egyedi fotókra, emléket készítve. Az este folyamán a hagyományokhoz híven táncverseny került megrendezésre. A bál hangulatát a Party Art’s OK zenekar muzsikája biztosította, megtáncoltatva a bálozókat. A bál remek alkalom volt arra, hogy a mérnök, és a társadalom szakemberei találkozzanak, kötetlenül beszélgessenek és szakmai kérdésekben is véleményt cserélhessenek. Akik eljöttek jól érezték magukat, a visszajelzések szerint az elmúlt esztendők legszínvonalasabb eseményén vettek részt.

Bodor Dezső, a CSVMK elnöke

Megszakítás