Ha Ön

  • a közelmúltban olyan országban járt, ahol új koronavírus-járvány zajlik,
  • vagy kapcsolata volt valakivel, aki az érintett területről érkezett,
  • vagy esetleg a betegség tüneteit észleli magán,

kérjük, hogy a kamarai továbbképzéseken, vizsgákon, vagy más rendezvényeken a többi résztvevő egészségének megőrzése érdekében NE VEGYEN RÉSZT.

A rendkívüli helyzetre tekintettel a fenti rendezvények már esetlegesen kifizetett részvételi díjait visszautaljuk Önnek, vagy amennyiben lehetséges beszámíthatja más, későbbi alkalom részvételi díjába is.
Amennyiben Önnek a képzésre vagy vizsgára a szakmagyakorlási jogosultságához kapcsolódó közeli határidő miatt lenne szüksége, és a fentiek miatt a képzési- vagy vizsgakötelezettségét nem tudja teljesíteni, úgy az Ön számára a határidőt a területi kamara titkára szankció nélkül meghosszabbítja. Az Ennek a részleteiről kérjük, minden esetben a területi kamarájának a titkáránál érdeklődjön.
A fentieken túl arra kérünk minden kamarai tagot és mérnök kollégát, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a kamarai ügyintézése során részesítse előnyben a telefonos vagy elektronikus ügyintézési lehetőségeket.
Valamennyi kamarai tag, továbbá mind az országos kamara, mind a területi kamarák munkatársai nevében köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Tájékoztató oldal a koronavírusról: https://koronavirus.gov.hu/

Információs vonalak:
06 80 277 455
06 80 277 456
koronavirus@bm.gov.hu

Megszakítás