A veszélyhelyzet ideje alatt 2020. november 09-én kihirdetett további szigorításoknak megfelelően az alábbiak szerint járunk el:

A kamara megszokott irodai személyes ügyfélfogadása tekintettel az ott dolgozók egészségének védelmére, november 11-én 8.00 órától visszavonásig szünetel.

Áttérünk az elektronikus kapcsolattartásra (e-mail, telefon, e-papír), illetve befizetések esetén a banki vagy postai átutalásra.

A kamara irodájához esetleg érkező ügyfél csak a földszinten, a portásfülkével szemben található fiókban helyezhet el leadandó
anyagokat
.

Az ezen időszak alatt elkészített, a jogosultságokra vonatkozó  határozatokat és egyéb ügyiratokat kizárólag elektronikus kézbesítéssel tudjuk megküldeni az ügyfélkapun vagy e-mail-en keresztül. Az eredeti dokumentumokat a későbbiekben postázzuk.

Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, annak a megadó pozitív döntéseket szkennelt formában küldjük meg e-mail üzenetben azzal a
megjegyzéssel, hogy később postázzuk a papír alapú döntésünket. Elutasító nemleges döntés csak ügyfélkapus elektronikus és/vagy postai kézbesítéssel közlünk.

Ebben az időszakban telefonos ügyintézés hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig a 62/552-142; vagy 62/552-143 számokon érhető el.

Szeged, 2020. november 10.
Mádai Sándor Jenőné
titkár

Megszakítás