Tisztelt Tagjaink!

Kedves Kollégák!

A Csongrád Megyei Mérnöki Kamara 2020. szeptember 07-re összehívta a 2020. évi rendes és tisztújító, küldöttválasztó Taggyűlését. Az ülés meghívóját postai úton megküldtük. A meghívó kiküldését követően, az elmúlt napokban folyamatosan látnak napvilágot a koronavírus-járvánnyal összefüggésben az emelkedő esetszámokról beszámoló hírek.

Természetesen az aktuális trendeket, különösen pedig az ezek nyomán elrendelt kormányzati intézkedéseket folyamatosan nyomon követjük, értékeljük. Fontos leszögezni ugyanakkor, hogy jelenleg nincs hatályban olyan korlátozás, amely a Taggyűlés megtartását nem tenné lehetővé, sőt, az országos kamarának és a területi kamaráknak jelenleg törvényben rögzített feladata, hogy a tavasszal elmaradt tag- és küldöttgyűléseket szeptember közepéig (a veszélyhelyzet júniusi megszüntetését követő 90. napig) pótolják.

Erre tekintettel kérem a tagjainkat, hogy lehetőség szerint vegyenek részt a szeptember 07-re összehívott évi rendes, tisztújító, és küldöttválasztó Taggyűlésen annak érdekében, hogy a napirendre tűzött témákat eredményesen meg tudjuk tárgyalni. Természetesen a jelenlegi helyzetben valamennyiünk egészsége, annak a védelme a legfontosabb, ezért minden szükséges és elvárható intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a Taggyűlést kockázatmentesen le tudjuk bonyolítani.

Ennek érdekében:

  • Kérek valamennyi résztvevőt, hogy az ülésre hozzon magával orrot és szájat eltakaró maszkot, és viselje azt az ülés ideje alatt, valamint lehetőség szerint a szünetekben is. Szükség esetén a regisztrációnál is biztosítunk maszkot a tagjaink részére. A regisztrációval kapcsolatban kérem továbbá, hogy mindenki hozzon magával a jelenléti ív aláírásához saját tollat is.
  • Szintén arra kérem valamennyi résztvevőt, hogy az ülést megelőzően, a regisztrációnál, illetve a szünetekben is tartsa be az ajánlott, kb. 1,5 méteres távolságot. Ezen kívül kérem, hogy lehetőség szerint a teremben is úgy foglaljanak majd helyet, hogy más küldöttektől legalább 1 széknyi távolságot tartsanak. Ezzel kapcsolatban jelzem, hogy a terem kiválasztásánál kifejezett szempont volt, hogy a résztvevők szükség esetén egymástól megfelelő távolságra is el tudjanak helyezkedni.
  • Ezen kívül a regisztrációnál és a teremben is biztosítunk kézfertőtlenítőt, illetve a hozzászólások között a mobil mikrofonokat is fertőtleníteni fogjuk.
  • Végül a cateringet biztosító céggel is egyeztetünk, hogy a kávészünetben az önkiszolgáló megoldás helyett biztosítson megfelelő kiszolgáló személyzetet, amivel elkerülhető a fertőzésveszély.

Bízom benne, hogy a fenti intézkedések hozzájárulnak ahhoz, hogy zavartalanul meg tudjuk tartani a Taggyűlés jövő hétfői ülését.

Üdvözlettel,
Bodor Dezső
elnök

Megszakítás